Vrijwilligerswerk

Vrijwilliger worden

De professionele zorg van artsen, begeleiders en verpleegkundigen heeft grote invloed op het welzijn van de cliënt. Maar ook de persoonlijke aandacht van vrijwilligers speelt daarin een belangrijke rol. Als vrijwilliger bied je een vorm van ondersteuning die cliënten helpt bij hun herstel.

GGZ Rivierduinen werkt daarom met een grote groep vrijwilligers. Er is altijd wel vrijwilligerswerk te vinden dat past bij jouw vaardigheden en wensen. Lees op de pagina 'Wat kun je doen' meer over de verschillende mogelijkheden.

Ondersteuning door GGZ Rivierduinen

GGZ Rivierduinen heeft voor haar vrijwilligers een aantal zaken geregeld zoals een verzekering, reiskostenvergoeding en begeleiding. Wij informeren je over psychiatrische ziektebeelden en over de omgang met mensen met psychiatrische problemen. Er worden regelmatig informatie- en themabijeenkomsten georganiseerd. Elke vrijwilliger krijgt een vaste contactpersoon op de werkplek.

Wie regelt het vrijwilligerswerk?

Het vrijwilligerswerk voor alle locaties van GGZ Rivierduinen wordt centraal geregeld door onze coördinatoren vrijwilligerszaken. Zij zoeken naar de juiste match tussen vrijwilliger en cliënt of afdeling.

Heb je interesse in vrijwilligerswerk? Dan kun je contact opnemen met de afdeling Vrijwilligerszaken voor een kennismakingsgesprek op een locatie bij jou in de buurt. Mail ons op vrijwilligers@rivierduinen.nl of bel 071 890 67 22.

 

Print

                                       

Beter binnen bereik
Skip menu