beter binnen bereik volgens Marieke Bioch, psychiater bij GGZ Rivierduinen, locatie Zoetermeer
‘Richtlijnen en protocollen zijn goede hulpmiddelen, maar behandelen blijft maatwerk’
Film over familiebeleid
12 augustus 2016

Film over familiebeleid

Preventiemedewerkers van GGZ Rivierduinen hebben samen met collega’s, de familievertrouwenspersoon, de Familieraad en familieleden van cliënten de film Ondersteuningsmogelijkheden voor familieleden en naasten gemaakt.

De film geeft in circa 10 minuten een impressie van het familiebeleid van GGZ Rivierduinen en het aanbod dat preventie kan bieden ter ondersteuning van familieleden. Benieuwd naar de film, klik dan hier. De film staat op de website van GGZ Rivierduinen onder het kopje Familie en naasten. De film is gemaakt door de afdeling Preventie in samenwerking met Cedric van der Ploeg van Derploeg Media.

Print

                                       

Beter binnen bereik
Skip menu