Khansa

Beter binnen bereik

Khansa
Print

Niets op de automatische piloot!

“Ik werk als verpleegkundige niveau 4 in de flexpool. Geen dag is hetzelfde, je hoort kort van te voren waar je nodig bent. Dat vind ik ook zo leuk, het werk is hierdoor heel afwisselend. Je doet niets op de automatische piloot. Als flexpooler kun je aangeven wanneer je wilt werken. In de planning wordt hier dan rekening mee gehouden. Handig voor werkende moeders of als je, zoals ik, werk combineert met een studie.”

“Als flexpooler moet je sterk in je schoenen staan en natuurlijk flexibel zijn. Je werkt telkens in verschillende teams, met verschillende collega’s. Ook de cliënten zijn per afdeling anders, zij hebben verschillende psychische stoornissen. Een cliënt met borderline benader je weer anders dan een cliënt met een eetprobleem. Cliënten vinden een nieuw gezicht vaak moeilijk. Als het mij dan lukt om het vertrouwen te winnen, is dat bijzonder en dat geeft me extra voldoening. Ik heb die uitdaging nodig!”

“Je bent er natuurlijk voor de cliënten maar ook voor het team waar je die dag werkt. Als je aansluiting hebt bij dat team, maakt dat je werk gemakkelijker. Maar je moet er zelf voor zorgen dat je ‘erbij hoort’. Aan het eind van elke dag evalueer ik mijn werk met het vaste personeel. Dat vind ik zelf erg prettig, maar het werkt voor het vaste personeel ook goed.”

                                       

Beter binnen bereik
Skip menu