Gideon

Beter binnen bereik

Print

Mijn studieopdracht staat centraal

“Voor mijn opleiding HBO-Verpleegkunde loop ik een aantal stages. Momenteel ben ik stagiair bij het ACT-Team in Oegstgeest. Dit is een mobiel team dat intensieve psychiatrische zorg verleent.
Dit is mijn derde stage binnen GGZ Rivierduinen. Ik heb telkens mijn voorkeur voor een afdeling aangegeven, en tot nu toe kwam ik steeds op de gewenste plek terecht! Hiervoor liep ik stage bij Begeleid Wonen in Noordwijkerhout. In mijn eerste studiejaar ben ik begonnen op een afdeling voor langdurende zorg voor volwassenen in Leidschendam.”

“Als HBO stagiair geef je zelf invulling aan de intensiteit van je stagebegeleiding. Over het algemeen heb ik twee vaste werkbegeleiders die mij dagelijks begeleiden en waar nodig ondersteunen. Ik krijg veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ook mijn inbreng als stagiair wordt gewaardeerd. Zo plan ik dagelijks mijn eigen agenda als het gaat om cliëntbezoeken en opdrachten; die zelfstandigheid vind ik fijn. Met mijn stagebegeleider vanuit GGZ Rivierduinen heb ik één keer per maand contact. Voor mij is dat voldoende, maar als je behoefte hebt aan meer ondersteuning, dan kan dat. Zij geeft mij bijvoorbeeld feedback op mijn schriftelijke opdrachten die ik vanuit school mee krijg.”

“Ik vind GGZ Rivierduinen een prettige, informele organisatie met korte lijnen. Ik ben echt als medewerker opgenomen in het team, alhoewel ik eigenlijk extra word toegevoegd. Tegelijkertijd stelt het team het behalen van mijn studie centraal, en daarna pas de bijdrage aan GGZ Rivierduinen. Dat is natuurlijk een groot voordeel. Ja, ik zou zeker bij GGZ Rivierduinen willen werken!”

                                       

Beter binnen bereik
Skip menu