Direct naar content

Gezellig kerstshoppen in Leiden en Oegstgeest bij Movens dagbesteding

  • Verhalen

Wie op zoek is naar kerststukjes, kransen of leuke spulletjes voor de feestdagen moet écht een kijkje komen nemen bij Movens dagbesteding en re-integratie in Leiden en Oegstgeest.

Kerstwinkel kwekerij de Groene Cirkel in Oegstgeest

Bij biologische kwekerij De Groene Cirkel, Zwaluwlaan 2 in Oegstgeest is sinds deze week de sfeervol ingerichte kerstwinkel weer geopend: dinsdag van 13.00 tot 16.30 uur en woensdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur. Naast biologische groenten, fruit, honing en eieren zijn er deze maand ook kerststukjes, kransen en stulpen te koop die gemaakt worden door deelnemers van de dagbesteding en re-integratie onder begeleiding van professionele bloembinders.

Bekijk de routebeschrijving op de website van de Groene Cirkel. De Groene Cirkel heeft een goede parkeergelegenheid op 100 meter van de winkel.

Kerstmarkt 14 december Granaatplein in Leiden

Op woensdag 14 december tussen 13.00 en 15.30 uur is iedereen van harte welkom tijdens een gezellige Kerstmarkt aan het Granaatplein 66 in Leiden. Voor een zacht prijsje kan men hier terecht voor bijvoorbeeld kerstkaarten en leuke decoratie voor de feestdagen die de deelnemers van de dagbesteding zelf gemaakt hebben.

Dagbesteding en re-integratie bij Movens

Mentale ontregeling is alledaags. Iedereen kan momenten in zijn leven ervaren waarop je er zelf niet uitkomt. Wil je aan de slag, zoek je gezelligheid of wil je creatief of sportief bezig zijn? Bij Movens kan het allemaal. Movens biedt dagbestedingsactiviteiten en werkplekken voor mensen met psychische problemen. Movens helpt mensen met psychische problemen om actief te blijven. Dit kan door aan het werk te gaan, maar ook door samen leuke of leerzame activiteiten te ondernemen. Deze activiteiten vinden plaats op verschillende locaties, daardoor is er meestal wel een bij jou in de buurt. Bij Movens heb je een plek waar je echt jezelf kunt zijn en waar je altijd welkom bent. Je leest meer informatie op de website van Movens.

Gerelateerde artikelen