Voorlichtingsavond persoonlijkheidsproblematiek
28 mei 2019

Voorlichtingsavond persoonlijkheidsproblematiek

Deze voorlichtingsavond vindt plaats in Voorburg op dinsdag 28 mei 2019.


Iedereen heeft een persoonlijkheid: de typische eigenschappen van een persoon, zijn of haar karakter. Mensen met persoonlijkheidsproblematiek hebben een sterk gekleurde manier van denken en waarnemen. Hierdoor krijgen zij een vervormd beeld van zichzelf en van hun omgeving. Kenmerkend is bijvoorbeeld dat men intense of juist vlakke emoties heeft. Men vindt het lastig om grip op gevoelens en gedachten te krijgen en heeft vaak problemen met andere mensen. Ongeveer tien procent van de volwassen bevolking lijdt aan een persoonlijkheidsstoornis.

Tijdens deze voorlichtingsavond vertelt een ervaringsdeskundige hoe het is om persoonlijkheidsproblematiek te hebben en hoe je hiermee omgaat. Een professional gaat dieper op het onderwerp in, vertelt welk hulpaanbod er is en geeft omgangsadviezen.

Praktische informatie
Datum: dinsdag 28 mei 2019
Tijd: 19:30 uur
Locatie: Koningskerk, Bruijnings Ingenhoeslaan 4 in Voorburg
Toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Voor informatie bel 070 444 12 64 of mail naar preventie.LDZM@rivierduinen.nl.

De organisatie is in handen van GGZ Rivierduinen.