Direct naar content

Disclaimer

De informatie op de website van GGZ Rivierduinen stellen we zorgvuldig samen. Toch kan de informatie verouderd of niet meer juist zijn. Daarom kun je aan de informatie op deze website geen rechten ontlenen. Meer uitleg vind je in deze disclaimer.

Aan de inhoud van deze website kun je op geen enkele wijze rechten ontlenen of aanspraak maken. De informatie op deze website kun je dus ook niet zien als een vervanging van een persoonlijk consult of behandeling bij een arts.

Verwijzingen naar andere websites

Op onze website verwijzen we naar websites en informatiebronnen van andere organisaties. GGZ Rivierduinen heeft geen zeggenschap over de inhoud van deze websites of informatiebronnen. We kunnen dus niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gesteld voor de aangeboden informatie, producten of diensten op sites van derden. Hiervoor gelden de disclaimers van deze derden.

Copyright

Je hoeft geen toestemming te vragen als je via sociale media onze teksten deelt. Of om naar onze website te linken. Maar verder mag je de teksten en de illustraties op deze site niet zonder schriftelijke toestemming van GGZ Rivierduinen gebruiken. Dit geldt voor het openbaar maken, distribueren, verzenden, tonen, verkopen, overdragen en verveelvoudigen van informatie.

Vragen?

Heb je vragen over deze disclaimer of het gebruik van onze webteksten? Neem contact op via info@rivierduinen.nl