Disclaimer

Disclaimer

Bij de samenstelling van de website van GGZ Rivierduinen en haar centra wordt de grootste zorgvuldigheid betracht. Desondanks kan de aangeboden informatie verouderd of niet meer juist zijn. GGZ Rivierduinen kan niet aansprakelijk worden gehouden voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruik van informatie die staat op deze site.

Aan de inhoud van deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. De informatie op deze website kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of behandeling bij een arts.

Niets uit de teksten of illustraties op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van GGZ Rivierduinen openbaar worden gemaakt, gedistribueerd, verzonden, getoond, verkocht, overgedragen of verveelvoudigd. Het enige waarvoor geen toestemming vooraf nodig is, is het delen van teksten via sociale media. Op de meeste pagina’s is dit mogelijk met de knop ‘delen’.

Het is mogelijk dat via onze website verwezen wordt naar websites en/of informatiebronnen van derden. GGZ Rivierduinen heeft geen zeggenschap over de inhoud van deze websites en/of informatiebronnen en kan derhalve niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

Print