Cliënten

Welkom

Welkom bij GGZ Rivierduinen. Wij bieden vele vormen van geestelijke gezondheidszorg aan kinderen, volwassenen en ouderen in het noorden en midden van Zuid-Holland. GGZ Rivierduinen staat voor Beter binnen Bereik. Onze zorg is op maat, deskundig, betrokken en dichtbij.

Wanneer u door uw huisarts of een andere verwijzer naar ons bent doorverwezen, bekijken wij - samen met u - welke zorg het beste aansluit bij uw problemen en situatie.

Al onze behandelingen zijn gericht op uw herstel. Onze ondersteuning is erop gericht dat u weer grip krijgt op uw leven en zelf keuzes kunt maken die de kwaliteit van uw leven verbeterd. Wilt u meer weten over onze Herstelondersteunende zorg? Klik dan op de button Herstelondersteunende zorg rechts op deze pagina.

Wanneer uw klachten nog niet te ernstig zijn, komt u in aanmerking voor behandeling in de Generalistische basis ggz (gbggz). Wanneer de problemen ernstiger en complexer zijn dan kunt u terecht in de Specialistische GGZ (sggz).

Al onze behandelingen zijn gericht op uw herstel, dit is een essentieel onderdeel van de behandeling. Onze ondersteuning is erop gericht dat u weer grip krijgt op uw leven en zelf keuzes kunt maken die de kwaliteit van uw leven verbeterd. Langdurig herstel verhoogt de weerbaarheid en de zelfredzaamheid. Voor meer informatie klik op de button Uw herstel rechts op deze pagina.

Print