Theo

Beter binnen bereik

Theo
Print

Ik heb al veel geleerd maar ik ben nog niet klaar.

Beter binnen bereik volgens Theo:

Ik ben al een aantal jaren in behandeling bij de afdeling persoonlijkheidsstoornissen van GGZ Rivierduinen in Alphen aan den Rijn. Naast de gesprekken met mijn behandelaar heb ik het deeltijdprogramma gevolgd. Hier heb ik vooral geleerd om te gaan met de dagelijkse dingen van het leven. Ik heb al veel geleerd, maar ik ben nog niet klaar. Er zijn nog dingen uit het verleden die ik moet verwerken. Mijn behandelaar en ik onderzoeken nog hoe we hieraan gaan werken. Ondertussen ben ik als taakmedewerker bij dagactiviteitencentrum Het Trefpunt van GGZ Rivierduinen aan de slag gegaan.

Met de afdeling heb ik de afspraak dat ik bij moeilijkheden aan de bel moet trekken. En als ik dat doe, dan zijn ze er ook voor me, is mijn ervaring. Ik heb ook nog een BOR: een Bed Op Recept. Dan kan je een nacht van een bed in de kliniek gebruik maken als dat nodig is.Ik vind het heel prettig dat ik dit allemaal achter de hand heb, zodat ik in mijn eigen tempo aan mijn herstel kan werken.

 

De problemen, achtergronden en verhalen van onze cliënten zijn heel divers. De verhalen op deze site zijn echte verhalen. Om privacyredenen maken we gebruik van gefingeerde namen en foto's.