Peter

Beter binnen bereik

Print

Ik geloof echt in herstel, ik zie bij mijzelf en anderen dat het werkt.

Beter binnen bereik volgens Peter:

Herstel is vooral ook zelf hard werken! Ik ben Peter, single en sociaal, 45 jaar met de diagnose schizofrenie, 12 jaar geleden bij mij gesteld. Ik heb ruim 5 jaar hevig geworsteld met deze diagnose, heb er lang tegen gevochten en nu, ruim 12 jaar na het ontvangen van de diagnose, ben ik met vertrouwen op weg om mijn toekomst weer zin te geven. Dat gaat met vallen en opstaan. Mijn grootste passies zijn: EDM (Electronic Dance Music) en fotografie. Die combineer ik nu 5 jaar door op feesten en festivals te fotograferen. Daarnaast spelen cliëntenbelangen en ervaringsdeskundigheid een rol in mijn leven. Na 5 jaar stilstand voelt het goed om weer actief te zijn!

Wens: Ik ben door een aantal mensen weer op het voor mij werkbare spoor gezet. Ik geloof echt in Herstel, ik zie bij mijzelf en anderen dat het werkt. Herstel is voor mij (Zelf)waardering, zelfrespect, zelfregie en hervinden van talent. Dit krijgt voor mij vorm door de juiste mensen om mij heen, hard werken, afspraken nakomen en een eigen thuis. Ik wens u/jou als professional wijsheid toe in het betrekken van Herstel bij de behandeling. Ga die uitdaging aan, het is de moeite waard, ik ben er echt van opgeknapt. Een zinvol leven leiden met uitzicht op een betere toekomst!

 

De problemen, achtergronden en verhalen van onze cliënten zijn heel divers. De verhalen op deze site zijn echte verhalen. Om privacyredenen maken we gebruik van gefingeerde namen en foto's.