Bart

Beter binnen bereik

Bart
Print

Mijn leven is hierdoor wel veranderd...

Beter binnen bereik volgens Bart:

Ik werd ziek toen ik 20 jaar was, ik zat nog op school. Ik was bezig met een administratieve opleiding; heb nog wel mijn diploma gehaald en kon direct een baan krijgen. Op een gegeven moment werd ik tijdens een vakantie ziek en kon niets meer; ik heb wel een maand in bed gelegen. Ik was lichamelijk helemaal van slag en hoorde ook stemmen. Ik heb nog korte perioden gewerkt maar toen mijn contract afliep heb ik een uitkering gekregen. Dat is een hele vreemde verontrustende tijd geweest.

Via de huisarts ben ik bij GGZ Rivierduinen terecht gekomen. Daar hebben ze vastgesteld dat ik schizofrenie heb. Ik ben nu in behandeling bij de Langerdurende Zorg. Ik gebruik medicijnen tegen mijn psychose en ik heb een casemanager. Zij bespreekt met mij allerhande zaken. Ze coördineert mijn begeleiding. Ik zie haar eens in de twee weken. Verder kom ik ook regelmatig bij de psychiater waar ik ook over mijn medicijnen praat. Mijn leven is hierdoor wel veranderd maar ik probeer zoveel mogelijk mee te doen. Sinds oktober heb ik weer werk bij een cateringsbedrijf.’

 

De problemen, achtergronden en verhalen van onze cliënten zijn heel divers. De verhalen op deze site zijn echte verhalen. Om privacyredenen maken we gebruik van gefingeerde namen en foto's.