Professionals

Wetenschappelijk onderzoek

GGZ Rivierduinen hecht veel belang aan vernieuwingen op het gebied van behandelingen en doet waar mogelijk mee aan wetenschappelijk onderzoek.

Wetenschappelijk onderzoek helpt ons onze diagnostiek en behandeling verder te ontwikkelen. Dit komt de kwaliteit van de zorg ten goede. Op het gebied van wetenschappelijk onderzoek onderhoudt GGZ Rivierduinen nauwe contacten met een aantal academische ziekenhuizen en de Stichting TOPGGz.

Klik op de link rechts voor meer informatie over onderzoek en ontwikkeling bij GGZ Rivierduinen. Informatie over onderzoek naar Autisme kunt u ook vinden via de directe link aan de rechterkant. 

Samenwerken met GGZ Rivierduinen Autisme?

GGZ Rivierduinen Autisme wordt regelmatig benaderd om mee te werken aan onderzoeken of projecten van andere instellingen. Dergelijke aanvragen worden besproken in het researchoverleg dat elk kwartaal plaats vindt. Een aanvraag wordt beoordeeld op de volgende punten:

  • sluit het onderzoek aan bij onze onderzoekslijnen,
  • hoe groot is de belasting voor onze cliënten en medewerkers,
  • kan GGZ Rivierduinen Autisme gebruik maken van de data,
  • wordt GGZ Rivierduinen Autisme betrokken bij de publicaties?

Werkt u aan een onderzoek of project waar u GGZ Rivierduinen Autisme bij wilt betrekken? Via het formulier rechts kunt u een aanvraag doen. Wij bespreken uw aanvraag op het eerstvolgende research overleg (elk kwartaal). U krijgt altijd een antwoord.

Print