Voorlichtingsavond Angststoornissen
11 november 2019

Voorlichtingsavond Angststoornissen

Deze voorlichtingsavond vindt plaats in Sassenheim op maandag 11 november 2019.

Angst is een normale menselijke reactie en een nuttige emotie. Angst waarschuwt en beschermt ons. Als er gevaar dreigt, zorgt angst ervoor dat we actie ondernemen om onszelf te beschermen.

Bij sommige mensen heeft angst de overhand gekregen. Alledaagse gebeurtenissen en situaties worden als bedreigend gezien en ervaren. Angst heeft dan een grote invloed op het dagelijks leven gekregen waardoor het dagelijks functioneren eronder lijdt. Wanneer uw angst uw dagelijkse leven in de weg staat is er sprake van een angststoornis. Zo kunt u last hebben van piekeren, fobieën, paniek of dwang.

Een angststoornis belemmert u in uw werk of vrije tijd. U, maar geregeld ook uw omgeving, heeft er last van. Zonder behandeling gaat een angststoornis steeds meer uw leven beïnvloeden en zelfs beheersen.

Kom naar deze avond en leer meer over de verschillende angststoornissen en stel uw vragen aan een professional uit de GGZ en een ervaringsdeskundige.

Praktische informatie
Datum: maandag 11 november 2019
Aanvangstijd: 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur
Locatie: Julianakerk, Julianalaan 6 in Sassenheim
Kosten: toegang is gratis
Aanmelden: niet nodig

Voor meer informatie kunt u bellen naar 071 890 88 88 (vraag naar afdeling Preventie) of mailen naar preventie@rivierduinen.nl. U kunt ook kijken op www.lumen-hollandrijnland.nl.

De organisatie is in handen van GGZ Rivierduinen en Stichting Lumen-Holland Rijnland.