Voorlichtingsavond burn-out
24 september 2019

Voorlichtingsavond burn-out

Deze voorlichtingsavond vindt plaats in Gouda op dinsdag 24 september.

Een burn-out komt steeds vaker voor. Een op de zeven werknemers heeft last van burn-out klachten. Helaas wordt het vaak nog onderschat maar mensen met een burn-out ervaren totale lichamelijke en geestelijke uitputting. Het kan maanden en soms zelfs jaren duren voordat iemand hiervan herstelt.

Tijdens deze avond vertelt een ervaringsdeskundige hoe het is om een burn-out te hebben en hoe hij of zij hiermee is omgegaan. Een professional vertelt over het hulpaanbod en geeft adviezen. Uiteraard kunnen er vragen worden gesteld.

Praktische informatie:

Datum: dinsdag 24 september
Tijd: 19.30 uur
Locatie: De Veste, Ridder van Catsweg 300, Gouda
De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Vragen zijn welkom via preventie.gouda@rivierduinen.nl.


De organisatie van de bijeenkomst is in handen van het Samenwerkingsverband GGZ Voorlichting in de regio Midden-Holland.