Let op, maatregelen voor cliƫnten en bezoekers aangepast in verband met het coronavirus
Digitale voorlichtingsavond over licht verstandelijke beperking en psychiatrie
27 oktober 2020

Digitale voorlichtingsavond over licht verstandelijke beperking en psychiatrie

Deze webinar vindt plaats op dinsdag 27 oktober en kun je thuis via je computer volgen.

Een licht verstandelijke beperking (lvb) en psychiatrische problemen is een veel voorkomende combinatie. Dit zorgt vaak voor verschillende problemen op diverse levensgebieden, zowel voor de client zelf als voor diens omgeving.

Tijdens deze voorlichtingsavond vertelt een ervaringsdeskundige hoe het is om te leven met de diverse problemen als gevolg deze combinatie en hoe je hiermee omgaat. Een professional gaat dieper op het onderwerp in, vertelt welk hulpaanbod er is en geeft omgangsadviezen.

Webinar

Door de maatregelen rondom het coronavirus is het niet mogelijk om voor voorlichtingsavonden samen te komen. Omdat mensen met psychiatrische problemen juist in deze periode met vragen zitten willen we toch voorlichting kunnen bieden. De bijeenkomst is via ZOOM en begint om 19.30 uur. Aanmelden kan door te mailen naar preventie.gouda@rivierduinen.nl De organisatie is in handen van het Samenwerkingsverband GGZ Voorlichting in de regio Midden-Holland.