Cursus Met Lef!
5 september 2019

Cursus Met Lef!

Deze cursus vindt plaats in Alphen aan den Rijn vanaf donderdag 5 september 2019. De cursus is bedoeld voor mensen die zich angstig en gespannen voelen in het contact met anderen en willen leren om deze klachten te verminderen.

Elke dag komt u mensen tegen. Op het werk, in de supermarkt of op een verjaardag; familieleden, vrienden, kennissen en totale vreemden. Sommige mensen zijn vaak angstig, gespannen en onzeker in deze contacten met anderen. Dit wordt ook wel omschreven als verlegenheid of ‘sociale angst’.

Het voeren van een gesprek of het geven van een mening kan dan heel lastig zijn. En het kan heel aantrekkelijk worden om situaties waarin u ‘sociaal moet doen’, zoals verjaardagen of vergaderingen, zoveel mogelijk te vermijden. Herkent u zich hierin? Misschien is de cursus ‘Met lef!’ dan iets voor u.

De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2 uur, die om de week plaats zullen vinden.

Praktische informatie:
Datum: donderdag 5 september 2019, vanaf dan om de week
Tijd: 15.00 -17.00 uur
Locatie: Wijkcentrum Kerk en Zanen, Oude Wereld 51-59 in Alphen aan den Rijn.

Aanmeldingen en vragen zijn welkom via preventie@rivierduinen.nl  of 071-8908888 (afdeling preventie).